?>
/ Person- och transportbilar

Från racing till rekreation

med ŠKODA KODIAQ Sportline

ŠKODA har länge vänt sig till människor som värdesätter det viktiga i livet och som inte låter livet kretsa kring materiella ting. De vill uppmuntra människor att följa sina drömmar och att förverkliga sig själv på andra sätt – att hitta sin egen väg.

Genom lanseringen av ŠKODA KODIAQ Sportline har ŠKODA lyckats skapa ännu bättre förutsättningar för människor att göra just detta – oavsett vad den enskildes väg må kantas av.

Detta är en modell med en mängd karaktärsdrag och inställningar som kan anpassas efter olika situationer och viljor. Den har ett unikt utseende med bland annat svarta backspeglar, grill och spoiler, och på både in- och utsidan så domineras KODIAQ Sportline av en uppfinningsrikedom och nyttobetoning som inte vet några gränser.

 

Tack vare den dynamiska chassikontrollen finns det alltid ett körläge som passar särskilt bra.

Skoda har kort sagt lyckats kombinera ett kaxigt utseende med oklanderlig funktion och finess.

Den virtuella pedalen gör det möjligt att öppna bakluckan utan att använda händerna. Ett dörrskydd skyddar mot karosskador på parkeringar. I båda framdörrarna finns paraplyfack som är gjorda av ett vattenresistent material och är utformade så att eventuellt vatten dräneras utanför bilen. I bakdörrarna finns istället mekaniska barnlås som går att aktivera och avaktivera från förarsätet när som helst.

Den virtuella pedalen gör det möjligt att öppna bakluckan utan att använda händerna.

Tack vare den dynamiska chassikontrollen finns det alltid ett körläge som passar särskilt bra. S-läget på den sjuväxlade automatlådan gör så att Sportline verkligen ger allt, medan offroad-läget gör åkturer på skumpiga, naturnära vägar, lika behagliga som de på nylagd asfalt.

ŠKODA har kort sagt lyckats kombinera ett kaxigt utseende med oklanderlig funktion och finess som bokstavligt talat passar alla, oavsett vem du är och vart du är på väg.

 

Du bestämmer målet med resan, men KODIAQ Sportline tar dig dit.