?>

Frihet med nya Audi A7 Sportback from bernersberattar on Vimeo.

/ Person- och transportbilar

Frihet med nya Audi A7 Sportback.

Som kreatör är jag beroende av sådant som inspirerar mig, eftersom min arbetsprestation blir avhängig min inspiration. Att jag omger mig med rätt personer, rätt saker och i rätt miljöer är därför A och O för att jag ska kunna göra det jag gör och göra det riktigt bra.

Audi har med sin nya Audi A7 Sportback lyckats uppnå mycket av det jag eftersträvar i mitt arbete.

Det är ofta detaljerna som sätter igång min kreativitet; ett löv som famlar i vinden, ett svagt leende som kompletterar ett annars sorgset ansikte, eller ett unikt formspråk som kombinerar det klassiska med något helt nytt.

Audi A7 Sportback – en bil man inte missar.

Audi har med sin nya Audi A7 Sportback lyckats uppnå mycket av det jag eftersträvar i mitt arbete. Trots att de är sin egen stil trogen så har de genom A7 Sportback lyckats skapa ett nytt uttryck. Varje liten detalj i interiören är ett högklassigt hantverk och exteriört utstrålar den en exempellös målmedvetenhet.

Taket välver sig som en kupol över en kaross som är både atletisk och elegant på samma gång och de högupplösta pekskärmarna smälter perfekt in i instrumentpanelen framför mig där jag sitter som gjuten i den klädsamt integrerade förarstolen.

Audi A7 Sportback har en digital förarplats med 39 assistanssystem och 400 individuellt anpassningsbara funktioner.

Jag älskar att det inte finns en enda grej med Audi A7 Sportback som begränsar mig, utan tvärtom.

39 assistanssystem har jag till mitt förfogande. Bland annat fångar fyra omgivningskameror närområdet runt om hela bilen, tack vare sina vidvinkelobjektiv. Vyn går att styra efter eget behag och jag alternerar frenetiskt det virtuella fågelperspektivet med 180 graders panoramavy då jag inte bara av säkerhetsskäl är nyfiken på vad som döljer sig bortom mitt eget synfält.

Jag har totalt 400 funktioner som jag kan anpassa efter mitt eget tycke och smak och jag älskar att det inte finns en enda grej med Audi A7 Sportback som begränsar mig, utan tvärtom. Det står snabbt klart för mig att Audis linje är lika tydlig som min är. Vi ska båda framåt.

Fyra ringar. En tydlig linje.