?>

I en annan värld med ŠKODA SUPERB from bernersberattar on Vimeo.

/ Person- och transportbilar

I en annan värld

med ŠKODA SUPERB

Vintern i Jämtland och Västernorrland är magisk. Den klär omgivningarna i ett vackert, frostigt snötäcke vilket gör att livet här uppe känns ”lite mer levande” för några månader. När sörlänningarna svär över slask och snömodd, jublar vi norrlänningar över föret i skidspåren, fina skridskoisar och puder i pisterna. Under vintern är livet härligt.

Samtidigt är den norrländska vintern utmanande. Den bjuder på sträng kyla och tuffa vägförhållanden. Det verkar dock vara oviktigt i sammanhanget. För trots att vintern innebär såväl mörker som D-vitaminbrist och en del vurpor på isen under våra fötter, är det den årstid som många av oss här uppe älskar allra mest. Vi älskar vintern – för snön, för stunderna i stugan framför den öppna spisen och för njutningen som den varma chokladen skänker oss vid foten av pulkabacken. Till exempel vid foten av Kärringbacken på jämtländska Frösön, där många barnfamiljer ägnar mycket tid under vintern.

Med rätt bil, är det ingen konst att bo i det vackra, karga vinterlandskapet. Med en ŠKODA SUPERB, tar du dig fram på alla vägar och underlag, samtidigt som du får plats med pulkor, åkmadrasser, skidor och extra kläder. Med en SUPERB kan du helt enkelt vara förberedd på det mesta.

ŠKODA SUPERB tar dig fram på alla vägar och underlag.

Oavsett om du åker på längre eller kortare utflykter med familjen så har ŠKODA SUPERB smarta funktioner och tillbehör som hjälper dig att fokusera på vinterkörningen utan onödiga orosmoment. Den har till exempel uppvärmd ratt, ambientbelysning och ett kylt handskfack för mellanmålet. Surfplattehållaren i baksätet ser till att de små underhålls under resan – allt för att du ska kunna koppla av, koppla bort och helt och hållet låta dig upptas av den körglädje som ŠKODA SUPERB ger dig.

I Norrland vill vi leva och bo. Här vill vi leva livet och njuta av vintern fullt ut – samtidigt som vi vill känna oss trygga och säkra i våra omgivningar. Vi gillar fart och fläkt, men vi njuter av det på ett sätt som är taktiskt och smart. Vi är helt enkelt rädda om oss själva och våra familjer, oavsett om vi pratar hjälmar i pulka- eller skidbacken eller om 9 krockkuddar utplacerade i bilen för att skydda alla i familjen på ett så bra sätt som möjligt. Säkerheten är lika viktig på alla våra äventyr. Därför gillar vi ŠKODA SUPERB.

Med ett bagageutrymme på 625 liter (1760 liter med nedfällt baksäte) och med utrymme för allt det bagage som familjen kan behöva till vinterns alla äventyr är SUPERB en perfekt vinterbil anpassad för norrländska vägar och vanor. Samtidigt får modern teknik föraren att dra på smilbanden mer än en gång under varje körning. Körglädje är viktigt!

Bagageutrymmet har utrymme för allt det bagage som familjen kan behöva till vinterns alla äventyr.

Att ta med familjen på äventyr har aldrig känts så enkelt och självklart som i en ŠKODA SUPERB. Provkör och upplev känslan av att vara i en annan värld – fast hemma på Frösön!