?>
/ Person- och transportbilar

På jakt efter omvägar

med Passat Alltrack

Hösten här där vi bor är säsongen då krispig luft blandas med mentala nystarter, då frostbitet gräs mixas med självförverkligande satsningar och den period på året som var och varannan jämte eller västernorrlänning har väntat på sedan ifjol. Oavsett den enskildes preferenser så kännetecknas hösten av en gemensam nämnare – jakten.

Somliga har kanske lagt sina drömmar på is under sommarmånaderna, för att samla ny energi och motivation och kan nu fortsätta jaga sina drömmar. En stor andel av oss går ut i skogen i jakt på något att servera under middagarna det kommande året. Andra kanske har tröttnat på det ”gamla vanliga” och känner att det nu är tid för någonting nytt, och besöker oss på Berners, i jakten på just det. För oavsett vad du jagar, så kan vi erbjuda en riktigt bra jaktkompis.

Passat Alltrack från Volkswagen är fullpackad med egenskaper och funktioner som gör den till en riktig fullträff i sammanhanget. När det vankas tuffa upptåg vid sidan av de vanliga vägarna så kan du lita på att den alltid tar sig ända fram.

Utvändigt är den en snyggt förpackad kamrat som duger till allt, och en ren dröm för den som inte vill ha några krusiduller.

Det är till stor del tack vare fyrhjulsdriften och det nu 29 centimeter högre chassit, men även de förstärkta fjädrarna och stötdämparna är bidragande faktorer till att körning i särskilt tuff terräng, ändå kan kännas väldigt behaglig.

De förstärkta fjädrarna och stötdämparna är bidragande faktorer till att körning i särskilt tuff terräng, ändå kan kännas väldigt behaglig.

Utvändigt är den en snyggt förpackad kamrat som duger till allt, och en ren dröm för den som inte vill ha några krusiduller. Passat Alltrack är precis vad den ser ut att vara, och i det väl tilltagna bagageutrymmet på 1769 liter, får du plats med det du behöver under även de mest välfyllda kalenderdagarna. Den är dessutom en ypperlig dragbil som med enkelhet klarar av att dra upp till 2200 kilo.

Volkswagen erbjuder en mängd tillval till Passat Alltrack, bland annat dieselvärmare.

Kanske verkar det vara en ovanligt inställsam kompis, den här Passat Alltrack. Faktum är att den bara är otroligt formbar för att er relation ska kännas så naturlig och självklar som möjligt.

Att Volkswagen erbjuder en mängd tillval till Passat Alltrack är dock inte för att det behövs, utan för att dem kan förgylla dina stunder bakom ratten ytterligare och ta körglädjen som Passat Alltrack ger, till ännu högre höjder.